Ons aanbod

Wij zijn er voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar en hun ouders/verzorgers.

Als kinder- en jeugdpsychiater zijn we beschikbaar voor consultatie, second opinion farmacotherapie (medicatie contacten). In verband met de de organisatie van onze praktijk zijn wij niet beschikbaar voor spoed vraagstukken.

We werken graag in samenwerking met collega praktijken in de omgeving die gericht zijn op uitgebreide diagnostiek en psychologische/psychotherapeutische behandeling. Als onderaannemer kunnen wij ingezet worden voor specifieke vraagstukken voor een psychiater.

Tevens kunnen wij bijvoorbeeld met huisartsen meedenken in specifieke medicatie vraagstukken rondom psychofarmaca.

Onze praktijk is niet ingesteld op kinderen en jongeren met persoonlijkheidsstoornissen, acute psychotische stoornissen en ernstige depressieve stoornissen.

We hebben een contract met de HAL-BUCH gemeentes om als hulpverlener ingezet te kunnen worden. In de andere gemeentes werken wij alleen als onderaannemer omdat we geen contract hebben met de gemeentes.

Onze insteek is om zo kort als nodig betrokken te zijn, zodat wij voldoende door- en instroom kunnen garanderen en de wachttijd voor nieuwe cliƫnten zo kort mogelijk te kunnen houden.